perjantaina, huhtikuuta 14, 2006

huhhuh

melko pelokas,väsynyt, odottava ja haikea olo. Joan Baezin north country blues soi,varmasti tuo oman mausteensa tähän henkisen painolastin maahan työntävään tuntemukseen. ei oikein tiedä että olisiko jo hätä saada homma käyntiin, vai lisää aikaa karata huomisen lämmön alta.

en tänään välipäivänä ole juurikaan ajatellut esitystä,vaikka välillä väkisin hiipii ajatuksiin tuoden mukanaan fyysiset tärinät kun alkaa jännittämään. niitähän nyt on ollut koko viikon,ja vähän pidempäänkin. kuluneen päivän aikana olen moikannut Kajaaniin pääsiäisen viettoon tulleita siskoa ja veljeäni. siskon poikakaveri kikkaili junan kanssa, ja näin ollen viettää tämän yön Kuopion rautatieasemalla, hyppää klo 4.30 aamulla junaan,ja on seitsemältä Kjnissa.hurjaa.
toinenkin valitettava takaisku kohtasi tänään minut, japanilainen vieraamme ei tulekkaan pääsiäiseksi tänne,eikä siis sunnuntaina katsomaan esitystämme. voivoi, sanoi tiuhti, kun viuhti alkoi kiljumaan.

lähetin kummitädilleni paskanäytelmä-kortin,jossa houkuttelin katsomaan.käytännöllisiä kortteja,kun tuosta vaan juhokin osaa lähettää. hjerranen aika.

liekkö hyövää kirjoitella täällä, aika kuluu myös nukkumalla.nyt jännitys tosin riipii miten haluaa, minussa ei ole miestä keinua kauniissa unissa,samalla aikaa kun paska näytelmä tyynyn alla kuiskii kiusauksia ja viettelyksiä. mitä se tämmönen on.no nyt nukkumaan,hyvää yötä ja huomiseen.
- Lonttisen Juho