maanantaina, helmikuuta 20, 2006

välitilassa

Kakkosnäytöksen treenaus jäi tauolle. Olisiko meillä ollut 7-8 treenit, ja puolet matskusta saatiin kasaan. Tyytyväinen täytyy olla, vaikka hyvin keskeneräistä homma on sekä esitystekstin että itse tekemisen tasolla. Tällä viikolla pompsitaan takaisin ykköselle. Senkin treenaamisesta on jo viikkoja, joten muistinvirkistys on taatusti tarpeen. Sunnuntaina juttu pitäisi kuvata Färsaarien ja Seinäjoen festareita varten.

Syvemmälle sisäänpäin käy tie. Metodi tuottaa siinä sivussa nihkeitä olotiloja, itsensä kohtaamisen kaikki vaikeudet, keskittymisen haasteen, yhä suurempaa kamppailua epävarmuuden kanssa, ulkopuolisuuden tunteita ja "punnituksi" tulemisen kokemuksia. Mutta palkitsee, varmasti.

Joskus helpottaa, kun tajuaa, että jos jotkin niin nämä tuntemukset ovat jaettuja.

Paluun kautta uuteen nousuun,

eino

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

oi niin. kirjoituksesi sai muistelemaan lainausta joltakulta, nimeä en muista: "Ilo erilaisuudesta on tilapäistä, aito ilo piilee siinä mikä meille on yhteistä toisten kanssa: me kaikki olemme hauraita ja kuolevaisia." Että syntyykö uutta ja erilaista, en tiedä. Aitoa ja yhteistä, uskon. että voi siten pelastaa itsensä liialta ressiltä ja ankaruudelta.vaan se on kova haaste sekin.
-elina

3:31 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home