torstaina, helmikuuta 16, 2006

meitzi feat. teitzi

on se vaikea käyttöinen tuo mac.multimediavekotin,ja mä en osaa käyttää yhtään.herjaa kokoajan.piti tulla kirjoittamaan tänne toiselle koneelle ku siinä on se näppärikin ihan outo.pisteen nappaa niin tulee viiva(??).

tuunaisin laatikkoani heti seuraavaksi, mutta siellä lavalla tuntuu olevan menoa melskettä vilinää vilskettä, niin ei uskalla mennä sinne. oma laatikko alkaa tuntumaan omalta,ja pitäisi se matto ja tyyny sinne vielä naulata niin siellähän viihtyisi.ehkäpä sitten yöteatterissa nukun siellä,kun se on niin kiva. mulla on jo aarrekartta ja ystävät siellä, aarre on minun!

toinen puoliaika on lähtenyt kyllä vähän rikkinäisesti käyntiin.siis harjoituksia tuntuu olevan aina joskus, niin ei oikein pääse siihen putkeen kiinni. nappaa välistä.toisaalta,harjoituksia tuntuu välillä olevan ihan perkeleesti liikaa. minua ainakin väsyttää. lähes poikkeuksetta tosin harjoituksiin tultua on kivaa.eilen oli oikein mainiota. oli kuvat ja tulevaisuustarinat, niitä oli kiva katsoa ja kiva esittää,vaikka oma tulevaisuus olikin vielä melko risainen. filosofian ja historian opettajilla on epävarma tulevaisuus.

ohoho,meillä alkaa treenit.pitää mennä,jäi kesken.

-juho