lauantaina, elokuuta 12, 2006

päällimäiset ajatukset

Uusi plari,uusi esityspaikka,enemmän ihmisiä ja hieman erilainen esitysporukkakin. tuntuu tosi jännittävältä ja mielenkiintoiselta. tuntuu myös tarpeelliselta päästä esittämään paskaa vielä pari kertaa,kun jos oltais lopetettu viime kevääseen kajaanissa niin mielestäni tämä esitys olisi jäänyt liian pienen porukan kuultavaksi ja nähtäväksi. minä olisin valmis lähtemään esityksemme kanssa vaikka kiinaan esittämään poliittista teatteria,mutta seinäjoki on näin alkuun ihan jees.
olen yrittänyt udella einolta että nähdäänkö paska näytelmä vielä teatteritapaamisessa ja sain sellaisen käsityksen ettää saattaa olla että ei. onhan se ymmärrettävää,kun sami ja matti ovat missä ovat ja jos ohjelmaa on muutenkin. nyt onkin sitten tuplasti syytä vetää esitys täysillä seinäjoella, ei vain sen takia että siellä on paljon ihmisiä ja raati katsomassa, vaan siksi jos se nyt on se viimeinen kerta.
muutoksista plarissa olen tyytyväinen,paitsi että en haluaisi olla se joka näyttää kylttiä ilo-olioissa seinäjoella.ilo-oliot on suosikkikohtaukseni ja jos joku ei pidä sen tekemisestä tai ei ole siitä niin innostunut niin luopuisin mielelläni kylttihommista. jonkunhan se on tehtävä ja jos kaikki haluavat olla mukana ilo-olioissa niin kyllä minä teen sen.
jaajaa. näkkyy,

johanna

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

jeejee, katotaan treeneissä onko muita vapaaehtoisia, heitin nimenne ko. kohtaukseen summanmutikassa. -e

1:58 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home