lauantaina, toukokuuta 06, 2006

on aika surullinen olo..

niin. vaikka aurinko paistaa ja muutenkin kaikki kai hyvin. silti on surullinen olo.

tuntuu että vedän hirveää kivirekeä peressäni. koko maailmaa. on surullinen olo etten tee tarpeeksi. on surullinen olo että vain surkuttelen. on surullinen olo etten osaa artikuloida tätä oloani ulos oikein.

sexton sanoi eilen illalla että hänen päässään asiat kuulostavat paljon järkevimmiltä, mutta kun ne sanoo ääneen, asiat eivät kuulosta yhtään siltä mitä tarkoitti. minulla on sama tunne.

tämä esitytauko on tuntut todella pitkältä. niin paljon on tapahtunut tässä välissä. minua suoraan sanottuna hirvittää ensi viikonloppu. pelottaa esittää. ja se ei ole hyvä se. mutta minä en halua tapella ja jankuttaa. en halua aiheuttaa pahaa mieltä enää kenellekään. en haluaa huutaa, että maailmassa on niin paljon huolta, murhetta ja vääryyttä. kun kukaan ei kuule kuitenkaan. toivottomuus ja väsy. typerä olo. typerä tyttö.

kesäteatterin valintatilaisuus alkaa. toivottavasti paikalle tulee paljon nuoria, lapsiakin. kaipaan ympärilleni välittömyyttä, vilpittömyyttä, mielikuvitusta ja energiaa. en realismia, paatuneisuutta ja surua. en enää tämän enempää..

sara