maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Hoksasimpa nyt viimein tulla tännekin jotain kirjoittamaan, vaikka tämänkin ehkä lukeekin useampi työryhmään kuulumaton kuin kuuluvainen. Ei minulla ehkä asiaa ole, tulin juuri ensimmäiseltä ajotunniltani, se oli metkaa. En yliajanut pikkulapsia enkä puhelinpylväitä, ja olen sopeutunut kolmanteen olemassaolevaan polkimeen, kytkimeen, jonka olemassaolosta minulla ei ennen autokoulun alkua ollut aavistustakaan.
Torstaina olisi ilmeisesti pystyttelyä, en osallistu vedoten (valitettavan) pakolliseen läsnäoloon sairaalassa. Tohtori tiesi kuitenkin kertoa että perjantaina pitäisi onnistua soittamisen, ei siis ongelmaa. Ehkä voin vedota pienemmän laamapaidan tarpeeseeni nyt kun yläruumiini pienenee radikaalisti.

Kirjoittelu, tai kirjoittelun laatu ja sanoma, Paskasta on monesti nyt ärsyttänyt. Kuinka monta kertaa asiat viitsitään käsittää (ainakin puoliksi tahallaan) väärin. Liian moni ihminen provosoituu vain omien juuriensa tai nojatuolinsa hättyyttelystä eikä ymmärrä katsoa sitä silmään juuri lentänyttä rikkaa pidemmälle. Jos olisimme käyttäneet Kajaanin kaupunginteatterin, Riston ym. sijaan esimerkeissä Guayanan kaupunginteatteria ja jotain herra Adolf Hitleriä, ihmiset ehkä olisivat nähneet itse esille nostettavan asian. toisaalta olisiko keskustelua sitten syntynyt.
(tämä "sota" kaupunginteatterin ja harrastajateatterin välillä on naurettava, ymmärryksen riemuvoitto jos nyt edes se saatiin kitkettyä tässä kainuun sanomain järjestämässä keskustelussa jossa en edes ollut. sekin harmittaa, mutta olin toki mieluummin oulussa vatsataudissa. puolustan ärhäkkäästi mielummin omaa yhteisöäni vessanpytyn kanssa kuin höpöttelen teatterin tehtävistä)

onhan se kevät tullut kaikesta huolimatta, vaihdan sukat ja menen ulos.

unna