torstaina, huhtikuuta 06, 2006

urizen

no niin, pitkästä aikaa tännekkin.

hitto,vaikka aina väsyttää yhtä paljon tulla harjoituksiin,niin nyt on taas se tosi mukava että harjoitusten aikana tulee taas hirmu hyvä meno.alkaa olla tätä loppujännitys/innostusta ja sehän se pitää pystyssä,vaikka väsyttää ja jokapaikkaan sattuu. toivottavasti en ole tulossa sairaaksi,on nimittäin jo pari päivää ollut niin että kokoajan saattuu joka paikkaan,mikä yleensä on minulla flunssan ensimerkkejä.toivotaan.onneksi on kelit helpottanut,sikäli kun tuo vesikelikään ei mikään paras ole.

mutta joo,hirmu innostunut projektista.voi että,viikon päästä ensi-ilta.pelottaa ja jännittääkin ihan hitosti.tekstit pelottaa eniten,ja kuuskytluvun kappaleet. tekstit on minulle niin uusi ala, että semmosia tololan kuvailemia "lukkoja" syntyy tuon tuosta.tähän mennessä on aina yleisön edessä muistanut vähän paremmin, ja sitten kun vielä pitäisi keskittyä vähän muuhunkin kuin että mitä sanoo seuraavaksi. no,kyllä se siitä. kuuskytluku on sitten ihan toinen juttu.

peijakas että David Axelrod on kova jätkä.meillä on nyt Ellun ja AJn kanssa tuota pändiprojektia ja sitten meidän kesäsuunnitelmat ja sitten on vielä ihan toisissa porukoissa vaikka mitä projektisuunnitelmia,niin näyttää siltä että kulunut kahdeksankuukautta on opettanut minua olemaan aktiivinen, omatoiminen ja luova siinä asiassa mitä olen pitkään halunnut tehdä,eli siis jotain kajaanilaisen kulttuurin parissa. ja parhaan mahdollisuudenhan siihen toki on tämä meidän yhteinen projekti nyt suonut.vaikka väsyttääkin,niin pitää yrittää se muistaa,että mitä kaikkea väsyttäjä myös antaa samalla.

brecht- ja jumalanteatteripätkien skarppaaminen ja positiivinen palaute palautti taas uskoa itseensä. noissa kun on kuitenkin niin hukassa että mitähän tässä nyt tekisi ja miten.tuntuu monesti että siinä vaan möllöttää ja vääntää naamaa.mutta sitten välillä tuntuu että tekee myös oikein,ja silloinhan sitä innostuu tekemään enemmänkin oikein. tai siis pyrkii ainakin innokkaammin.

alusta tykkään nykyään enemmän,kun aloitusräpissäkin olen mukana levyineni. se on kyllä vielä aika hakusessa että mitähän siinä tekee,ja joka kerta meneekin vähän sitenjotenkuten. eli hakusessa,mutta kivaa.Samin kanssa saatiin erinäisillä konsteilla sitä levareista aiheutuvaa suhinaa pienemmäksi,mikä on tosi jees ainakin saranräpissä,ja kuuskytlukutanssissa.onhan sitä vieläkin,mutta jo helpotti vähän.räväkämmissä kappaleissa se ei niin ole kuulunut sieltä takaa.
lauantain valot myös jännittää ja odotuttaa, ja yöteatteri.kaikenlaista.

muistin juuri että huomenna on levyjensoittokeikka,mikä on tosi mukava juttu. pitkästä aikaa,paljon uusia mahtavia levyjä ja miksausideoita ehtinyt tässä pitkän tauon aikana tulla,ja pääsee kokeilemaan.superjee.mutta no, huomenna seittemäksi taas töihin, joten ei kai tässä paljon parane jäädä nettiin keikkumaan.hyvää yötä,ja lauantaina taas rähinäksi.
urizen ihan kaikille tasapuolisesti.

- lonttilan juho