torstaina, huhtikuuta 27, 2006

hulupeeta

on ollut hauska lukea tuota keskustelua suoraan lehdistä. ei tarvi udella muilta että missä mennään kun aamulla ennen töihinlähtöä kotona katselee kaikessa rauhassa. ja lonttilakin tässä ihan ylpistyy kun kuva on lehdessä taas kerran. nallukat sanoo että "minä näin että sinun kuva oli lehdessä" ja "oliko se sinun tyttökaveri kuka oli sylissä". semmosta.

mielipiteet ja sanomiset vääristyy,joka tuntuu välillä ärsyttävältä, mutta mitä muuta voi odottaakkaan kun keskustelu käydään lähettämällä sähköposti lehteen. odotan innolla ensi viikon KS keskustelua, jonne aion hyvissä ajoin ahtautua. "katsomo" on pieni melkein kuin paskassa näytelmässä.

tuntuu kyllä että nyt kun on oikein aikaa olla vaan,niin ei olekkaan aikaa,vaan hirvee kiire ja tuska.päivässä ei ehdi muuta kuin käydä töissä ja taas kello onkin yhdeksän illalla ja pitää mennä nukkumaan että jaksaa kuudeksi herätä.huomenna onkin sitten jo perjantai,ja avolaja ja jännät paikat kun en tiedä ollenkaan että mitähän siellä tapahtuu. tai siis tiedän vain hitusen.

pikkuserkku menee kesällä häihin.tuli kutsu. saakeli kun on kesäsuunnitelmat vielä niin auki, työt ja kaikki. kesäteatteriin olisin innokkaana hakemassa,jos vain taloudellinen ahdinko hellittäisi.huomenna varmaan siitäkin ahdingosta selviää yksityiskohtia.

olo on aika tyhjä esityksen suhteen. ilo kun on aikaa itselleenkin,mutta kaipaus kun on yksin.

juho heikki pekka hermanni yli-lonttila