torstaina, helmikuuta 23, 2006

hyvässä vaiheessa..

..ollaan. miun mielestä. eilenkin oli lonttilan sanojen mukaan "tekemisen meininki" kun viuh vaan mentiin kohtauksia. tuntuu hyvltä että aikaisempi työ tuottaa tulosta ja nyt sitä vaan hinkataan ja hiotaan ykköstä loistokuosiin.

eilen kyllä jo pikkasen tuli haikeuden oloja, kun siellä se ensi-ilta siintää lähempänä ja lähempänä. sehän tarkoittaa että meidän etsiskely-muikistelu-kiukuttelu-ahdistus-oivallus -aikamme yhdessä on sitten ohi. kaikessa kiireessä ja näinkin pitkässä prosessissa on hyvä välillä muistuttaa itseään että tämä harjoitteluaika on kuitenkin se kaikista paras juttu. vaikka valmista settiäkin on kiva esittää. itseasiassa minä olisin valmis vetämään tätä juttua vaika 50 kertaa. tuntuu hassulta että monen kuukauden projekti kulminoituu alle kymmeneen esitykseen..

kakkospuoli onkin sitten oma juttunsa. kun sen synnytys on niin vaiheessa, ja pientä ähkyä uuden tuottamisessa on ilmassa. mutta kyllä me siitäkin hyvä kokonaisuus saadaan. uskoa itseemme, toisiimme, ja johonkin korkeamaan voimaan kyllä tarvitaan. kuiteskin.

mutta taidampa ottaa plarin kauniiseen käteeni ja päntätä jumalan teatteria kaaliin. illalla nähhään. mäiskinnän, pasoliinin ja kaiken kiva merkeissä.

miu miu:)
Sara