torstaina, tammikuuta 26, 2006

suuongelmia...

suussa tuntuu siltä, että saatan olla pian yhden hampaan verran viisaampi. ei hyvä. voin mielelläni jatkaa tyhmänä oloa, kunhan suu pysyy kunnossa eikä mitään verisiä leikkauksia tarvitse tehdä. kivistää...ien on turvonnut...en halua hampilääkäriin...:(

harjotustauko on tuntunut hyvältä. paahdettiin aika tahdilla viime viikko ja lepo on tullut tarpeeseen. on ehtinyt lukea ja ajatella, käydä äitin luona ja kummityttöä katsomassa.

mahtavaa että saatiin ykkönen läpivedettävään kuosiin, mutta yhdyn edelliseen että muutoksia on vielä tehtävä. kokonaisuus ei ole vielä ihan sitä mitä se voisi olla.
oli itselleni aika yllätys miten kumma yleisökontaktia oli rakentaa. olin jotenkin alusta asti ihan pihalla kun katsomossa oli väkeä!! luonnollisuus ja välittömyys eivät olleet ensimmäiset asiat mitkä mieleen putkahti. toivon niin että tunnelma muuttuu...sitä pitäisi itse olla niin auki koko ajan vaikkei yleisö heti lämpenisikään. pelottavaa...mutta haastavaa.

juu. huomenna lähden mikkeliin ja tutkailen vähän mitäs muun suomen harrastajateatterit ovat puuhailleet. oispa se vänkää jos ensi vuonna oltais mekin siellä asiaamme toitottamassa!

vähän minulla taitaa olla ikävä teitä kaikkia. voikaa hyvin!

sara