torstaina, lokakuuta 13, 2005

Viikko pulkassa

Tai vaikka rattikelkassa, minun osaltani. Huomenna Helsinkiin taas. Vähän uuvuttaa mutta hyvejä esityskejä lienee tiedossa kolmin kipalein. Mennyt kolmitreeninen viikko oli ihan messevä, jotain saatiin kai aikaankin.

Tänään olen taas kirjoittanut, pyyhkinyt, kirjoittanut. Historiallista tavaraa alkaa olla jo vähän turhankin kanssa. Pikkuisen olen tänään miettinyt, olenko seulonut kohtaukset tarpeeksi ankaralla kädellä, ovatko ne ikään kuin riittävän puhuttelevia, syvältä ja aiheesta kumpuavia jne. Suurinta osaa ei ole tietenkään ehditty vielä edes harjoittelemaan.

Musiikkia ja liikettä näyttää tulevan koko ajan lisää, ainakin ideoiden ja käsikirjoituksen tasolla. Muuten itse kirjoitustyö on melkoista aaltoliikettä pyyhekumin ja sauhuavan näppäimistön, lapsellisen innostuksen ja mielikuvituksettomuusstressin välillä. Huomaan myös kierrättäväni vanhoja ideoitani aika lailla ja törmääväni vanhoihin kuviin muutenkin yllättävissä, uudelta tuntuvissa yhteyksissä. Tähän väliin on tosin pakko heittää pähkinä: mainitse yksi(kin) Shakespearen näytelmä, jonka aiheen hän olisi itse keksinyt.

Joo nyt alkaa väsyttää. Baroniin Jonnea moikkaamaan ja aamulla junabussiin. Ensi viikolla leikitäänkin ekaa kertaa koko köörillä. Mukavata!

Virkeää viikonloppua itse kullekin!

eino