keskiviikkona, lokakuuta 12, 2005

Nyt on kuulkaa näin

Maankiertoni kohokohdaksi muodostui Eliaksen tapaaminen Tampereella.
Mahnokeikkaa varten piirsimme kartat ilmastointikäytävistä ja suunnittelimme pommien paikat. Voi olla, että ravintola Kivekset repeää liitoksistaan, koska tilasin niin valtavan suuren kiinalaisen symbaalin, nimittäin 22" chinan. Muusta syystä se ei revenne. Nyt vain peukaloita ylös sen puolesta, että Hevi-Jonne pääsisi paikalle.

Tulinpa Ristijärvelle muutamaksi päiväksi. Rummut kasasin äsken, ja kohta menen soittamaan. Enpä taida muutamaan päivään juuri muuta tehdä. Paitsi voisin harjoitella tuota jazzin teoriaa, koska ostin semmoisen oppimiskirjan suuresta maailmasta.
Näin muuten tuhat julkkista, mm. Ben Zyckxowizchtin. Se oli vielä komeampi luonnossa. Se pyysi minua Sauli Niinistön kanssa kahville Cafe Niinistöön. En kuitenkaan mennyt.

Eino, minä olen merkannut ensi viikolle treenit (oiskohan ollut ma, ti ja to +viikonloppu) kaikille. Eli ei ainuttakaan bänditreeniä, vaan koko porukalla aina. Oletko samaa mieltä vai gay? Kun väitit joskus jotain muuta.

Palaan sairaslomalta perjantaina, jolloin Kajaanissa on kaksi kovinta kollia, Minä ja Jonne. Varokaa, pojat.

May Allah's piss be with you.

Ilkka

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

sex. ens viikko menee noin. maanantaina päivitellään vähän kalenteria syksyn osalta uuteen uskoon. osa yhteistreeneistä perutaan. tee se monologi.

hymiö.

1:54 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

gay

3:21 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

gay are jolly people!

do you like sex?

8:58 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home