lauantaina, lokakuuta 29, 2005

ruoja

perhana,tapahtuipa kerran kaukaisessa maassa suuri vääryys.tänään vääryys siis minua kohtaaan.. oli se kyllä. heräilin ni nukutti vielä niin saakelin imakasti, ja ei muuta kun ylös vaan että voi sitten joulugaalassa pokata sen tunnollisimman harjoittelijan-palkinnon. no kuitenkin,kiirehän siinä tuli että ehdin tasan yhdeksitoista tänne generaattorille,housut korvissa ja kengät kotona. saatoinpa jonkun juoksuaskeleenkin ottaa jossain vaiheessa aamua.ovi lukossa ja kohta tulee Sami Sainio avaamaan hammasharja suussa. mömisee sieltä hammastahnan takaa että kahdeltatoista alkaa harkat. perkele sanoin minä. viime yönä katsottiin Tuusula Tolppasen ja Tökö-Tanelin kanssa wrestling-painia kloneljään asti yöllä, kun tuli spesiaalisti aluksi tna impactia, sitten raw:ta tuli erikoisjakso kaksi ja puoli tuntia. lopuksi toki vielä wäljähtänyt smackdown. vähät unet pitää kansan syvät rivit nöyränä. olo on kuin kahden käden moukari olis osunu suoraan silmien välliin.

no, tästä ei ole suunta kuin ylöspäin. Lonttila skarppaa. Lonttila särmää. son suorassa, niinku päiväpeite.pitäs ottaa sohvaa kahvin sijaan.höpöhöpö. näkemisiin.
sanoo Juho Lonttila -Y

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tapahtumarikasta elämäänne tämän palstan kautta jo pidempään seuranneena aion pitää huolen siitä, että joulugaalassa muistamme teitä ja uraanne jonkinlaisella kunniamerkillä tahi viirillä. Jatkakaa samaan malliin, hyvä Lonttila.

Kiitos.

Fanisi 4ever

12:57 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home