perjantaina, lokakuuta 21, 2005

Ilo elosta

Tännään ekaa rap-pajaa. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.

Syksy on ollut aika outoa, ihanaa ja poukkoilevaa aikaa. Myös tämän projektin sisällä. Tässä toteutuu monta omaa unelmaani tekemisestä sinänsä. Ensinnäkin on helvetin mukavaa opiskella asioita ohjatessaankin. Saada lisää tietoa historiasta, mutustella suhdettaan näihin menneisyyden karvanaamoihin ja oppia jopa joitain perusjuttuja nuoteista. Oma tekeminen, kieli ja ajattelu hahmottuu koko ajan selkeämmäksi, kun tulee tietoisemmaksi traditiostaan. Reenaamisen meininki miellyttää myös, tällainen vapaa, puskematon, heterogeeninen bändilaumanaoleminen. Tähtäimet ovat korkealla, mutta leikille ja uuden omaksumiselle on silti tilaa.

Opiskelun ja oppimisen suhteen sinänsä suuntaa on käännettävä koko porukalla myös itseopiskelun suhteen. Etenkin kohtauksista, joissa on itse isommassa roolissa, kannattaa lueskella taustatietoja vähän syvemminkin, jotta pääsisi niihin paremmin sisälle.

Tännään tämmöistä, huomenna toisenlaista, maanantaina 60-luvun hiomista, torstaina absurdismia ja aivojentyhjennyksen koreografiointia.

eeno