lauantaina, syyskuuta 10, 2005

Huhhuh. Kebab on go go ja alas taas. Kohta käyn nukkumaan, äsken vielä läiskiä ryttyytettiin noppaa tuolla kievarin puolella, väsytti silloinkin jo mutta nyt vasta kunnolla huomaa miten hitaasti kaikki ajatus tapahtuu.

Eilen kävin Hyrynsalmen jääharjoitusradalla ajamassa ajokortin toisen vaiheen juttuja. Matkalla sinne ja takaisin sekä siinä suorittaessa oli ajatusvimma. Kumma tunne kun hirveästi ajatuksia ja ideoita eri tekemisiä kohtaan. Myös tätä projektia kohtaan oli aika paljon mietiskelyä ja havaintoja. Eniten tuosta rap-asiasta, ja siitä mitä se käytännössä tulee olemaan esityksessä? Mitä sillä yritetään viestittää, miten se tapahtuu, mitä mieltä minä olen mistäkin toimintatavasta, miten tavoitteet mielestäni tulisi saavuttaa? Ja sitä että miten käytämme räppäilyä ilmaisutapana? Kokeneena rap-musiikin kuuntelijana toivon että onnistuisimme todellakin välineellistämään räppäyksen sellaisella tavalla jota en harmikseni ole saanut vielä yhdeltäkään artistilta tai ryhmältä kuulla. Välineellistämään joko musiikin tuotannollisten seikkojen hyväksi tai sitten esittäjän ajatusten, aatteiden, arvojen ja ilmaisun hyväksi. Rap-ilmaisu on todellakin ainoastaan väline, tai sitä sen tulisi olla.

Tulipa selkeästi ajatukset totta vieköön! Nyt kun lukaisin tuon äsköisen läpi niin lähinnä nauratti kun en itsekkään tajunnut yhtään mitä missäkin kohdassa tarkoitin. No olkoot. Nyt nukkumaan.
Terveisin Juho