keskiviikkona, syyskuuta 07, 2005

myös öisiä ajatuksia

Vetelä funkki soi, mutta ei mahda mitään.

"tähtää poika ryssää silmien väliin"

Soi päässä varmaan vielä aamullakin koulussa. No, meneepähän oppitunnit taas naputteluksi. Ihan sama. Äsken kävin hakemassa isun nina pizza&kebabista, oli nastamestapaikka-meininki siellä ku tyrkki soi ja kebash vilisti pitkin katuja. Eihän siinä vielä mitään mutta kun oli ilta-lehti siinä ni lukasin joutessani ja ei oo totta! Ridge haluaa suomalaisen naisen! Ronn Moss on aina ollut eräänlainen idoli ja esikuva tässä opetellessani elämisen saloja ja tukan kasvattamisen taitoja. Siinä on äijää muille jakaa.

Harjoituksissa ollut poikeuksetta kivaa, tänään taas. Oli lyhyt performanssi AJ:n kanssa ja meni odotettua paremmin, välitettiin katsojille undergroundin syvin sanoma. Ainakin mulle se selvisi;
Kaali on kemal. Meijän lahna oli aika vetelä kaveri. Rock on rajaton riemu. M A Numminen on näyttänyt ihan samalta jo 40vuotta. Ihme ukkeli.

Pitäs mennä nukkumaan kun väsyttää, mutta eihän se se semmonen käy päinsä. Vaikka toisaalta, eihän se vanha jaksa tanssia jos ei välillä nuku. Huomenna on viimeinen koulupäivä tälle viikolle, ku perjantaina menen Hyrynsalmelle jääradalle, pitäisi tuo toinen vaihe ajokortista saada alta pois ennenkuin se menee vanhaksi marraskuussa.

Niin joo semmoista. Ja muistakaa "äkkinäinen ei opi ja änkyrä ei pärjää".

Terveisin Juho