maanantaina, marraskuuta 21, 2005

seksikästä pornomateriaalia ja viiksiä

näytti joku tyyppi etsivän netistä äsken. liekkö tilataan jotain. ahaa...kuulemmma nenäkarvat minulle. just.
päätä jomottaa ja tänään olisi ollut harjotustauko paikallaan meikäläiselle. jotenkin oon tottunut siihen että jos viikonloppuna aherretaan niin maanantaina levätään. mutta mitäs vielä. viikko paahdetaan alusta loppuun. noh, muutaman viikon päästä sitten lomaillaan. jaksaa jaksaa.

hirmu kovasti paukuttaa tuo ilkka nuita rumpuja....

aika selkeänsekamelskainen olo alkaa olla tästä ensimmäisestä puoliskosta jutussamme. tavallaan tajuaa että joo, tästähän tässä on kyse ja tuota kohti mennään, mutta sitten taas iskee epäusko, että mitä hittoa. eihän tässä ole järjen häivää ja oma panos tuntuu täysin turhalta, sisällättämältä ja ja ja. ja sitten on taas että jeeeeee tätä kohtausta tykkään tehdä ja sitten taas en tykkää ollenkaan. elämä on tätä. ja poliittisen teatterin historia.

kuten jo yski ilta marmatin, haluaisin kovin kertoa jonku ihanan tarinan, kaarellisen, yhden henkilän kautta. tällainen sirpaleinen esittäminen ja kokeellisuus on pidemmän päälle oman sirpaleisen ja kokeellisen elämän kanssa aika kaaosmaista. vaikkakin toisaalta niin jänskää kun suunta muuttuu ja rooli muuttuu joka sekunti.

nyt minä muutun asunnon katsojaksi. kuurnantielle käy tieni etsimään kotia kaipaamilleni paluumuuttajille. ja sitten taas katsellaan mihin harjoitukset vie.

ps. oli muuten hiton hienosti tehty potterissa huispauksen mm-kisat, samoin kuin ensimmäinen turnauksen kisa!!! välillä otti ihan masusta kun elokuvaa katsoin!!!! oi osaisinpa lentää....

sara