sunnuntaina, marraskuuta 27, 2005

Big hunk of burning love

Hampaat kuin hevosella, niistä näkee onko pidetty hyvin.
tänään oli kyllä superharjoitukset. hyvä meno&meininki, vittuilu kovaa, auringko paistoi ja minulla oli tosi mukavaa. Saisi aina olla noin hyvä tunnelma harjoituksissa, ja niiden jälkeen myös. supermies-olo. Tästä on hyvä huomenna polkasta hommaa eteenpäin. en enää muista mitä oli puhe huomenna puuhata,mutta ei se haittaa.

onneksi sattuu olemaan matikan tunti peruutettu,olisi muuten koulua kahdeksasta neljään,ja generaattoria neljästä kymmeneen. mutta kun on tosiaan peruuntunut tunti niin loppuu jo kahdelta koulu ja voi kotona käyvä iskemässä Moskun kanssa vitoset ennenku lähtee taas lirkuttelemaan. tosin rankkapäivä-aikataulu tosin saattaa aiheuttaa sen että ei huomenna ole niin täysillä puskemassa harjoituksissa kun väsähtää poikaparka. Pöh, lälläreiden vikinää. Karjalaan!

se Saran räppi on kyllä mahtava. mahtavin noista tällä hetkellä valmiina olevista räpeistä. pirun kova, jos näin ammattikieltä käyttääkseni ilmaisen.mukavasti noista jokainen jää päähän rallattamaan.hieno tunne olla jollain lailla osallisena jossain tekemisessä joka jää päähän soimaan! Karjalaan!

tänään sujui siellä levypöydän(onkohan se levypöytä) takana välillä ihan mukavastikkin, koin onnistumisen tunteen.ärsyttää kun tavallisesti siellä vaan menee kikkailemiseksi eikä mikään onnistu niinkuin omasta mielestä pitäisi. ja sekin kun on vielä niin auki se minun rooli missäkin kappaleessa,eikä oikein tiedä että mitähän siellä tekis. "no, kokeillaan vaikka näin", ja silloin tuntuu samalta kuin syysrouta ois nakellut kotiportaikkoa baari-illan jälkeen kun ei millään osu jalka lattiaan. ja se kun on vielä niin kokematon loppujenlopuksi tuossa hommassa, että omat taidot tulee vastaan jo hampaittenpesulla. no tänään meni siis vähän parempi. ja siksikin oli mukava harjoituksissa. siitä kai se vähitelle yskii käyntiin.

oh, Belle&Sebastian laulaa mulle rakkauslauluja.seuraavaksi Mosku lenkille. huomiseen,terveex.

sanoo Juho Yli-Lonttila