maanantaina, syyskuuta 12, 2005

Valitusta

Miksi meillä ei ole tänään harjoituksia?
Se olisi hyvä syy olla lukematta perjantain historian kokeeseen. Ja olisihan tuo hauska olla taas kaikkien kanssa. No, huomenna sitten.

Minulla on ihan valitus olo. Voisi valittaa kaikesta. Väsyttää ja menee hermot.

Oli hauskaa eilen olla pelaamassa jalkapalloa. Vaikka sen kyllä tiesi millaista se on kun on yksi pieni tyttönen niiden kaikkien miesten joukossa. Mutta yrittipä ainakin ja juokseminen on hauskaa. Tulipahan taas liikuttua. Ja sen kyllä huomasi kun nousi tänään sängystä.

Minun tekisi mieli heittää kaikki muut hommat pois, paitsi tämä UPTP ja kaikki muu generaattorilla oleminen. Minulle riittäisi ihan hyvin koulu ja generaattori. Minä vaan kun olen sitonut itseni liian moneen paikkaan. Nyt pitäisi päästä niistä irti. Jopa se Saksan matka on alkanut ärsyttämään. No pitää vähän aikaa katsoa. Viikon päästä maanantaina pitäisi sitova suostumus Penttilälle viedä. En tiedä mitä teen. Tällä hetkellä se matka ei innosta yhtään. Ääää. En tiedä. On se mahtavaa, kun ihminen valittaa siitä, että sen pitäisi lähteä puoli ilmaiselle matkalle Saksaan. On se elämä kamalaa.

Taidanpa tästä lähteä kauppaan ostamaan jotain ruokaa ja sitten mennä lukemaan sitä historiaa ja enkun sanoja. Tyypit, huomenna nähdään!

karo.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Nice blog. Hey, my particular interest right now is getting people to stop wasting money at the dentist getting their teeth whitened. You can actually use the products your dentist uses right at home! I'm spreading the word! If you're interested in klear action tooth whitening system related material, you'll find some great klear action tooth whitening system related resources at my site.

5:30 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä sinä jaksat sinne Ranskaan. Etenkin kun minä sain tänään myös tarjouksen matkasta!
Heidi

6:09 ip.  
Blogger Jessica said...

The only thing I understand in your text is that you have written something about soccer.. I wished I had time to learn speak finnish.

12:03 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home