keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Kukkuluuruu

En mainitse jalkapalloa nimeltä.

En ole kerännyt roskia. Voin tehdä sen joskus kerralla, nyt en ole niin hyvä. Kajaanissa siihen vielä pystyi, kun oli tienvarressa vain sellaisia söpöjä söpöjen pikkulasten heittelemiä jätskipapereita, kiiltäviä ja puhtaita. Nyt koulumatkalleni ei mahdu muuta kuin pari oksennusta (ja sehän maatuu!) ja jokunen tosi limainen pullonsiru. Tästä opimme sen, ettei Helsingissä ole söpöjä pikkulapsia eikä jäätelöä?

Huvikseni vain tässä kirjoittelen. Ja samalla ikäväkseni. Ja haluaisin vielä olla tutkija joukossa jatkossakin, siis jatkaa tätä linjaa. "Tämä linja" jatkui täällä jo, kun kävin Ylioppilasteatterilla katsomassa pari juttua. Generaattori ja Paska näytelmä pysyivät visusti mielessä niiden oleskelujen ajan. On hyvä olla julkisessa paikassa, jossa on rikkinäiset sohvat, miljoona kuvaa oikeista ihmisistä seinillä ja katsoa esityksiä, joilla on arvonsa, vaikka ne saavat hämmentymään. Jeah.

Rytmin (se on baari ymmärtääkseni!) vessan seinällä luki: "Miksi tunnen oloni turvalliseksi aina julkisissa vessoissa?" Syksyn kovin mietelause. En osaakaan selittää, miksi laitoin tuon tänne. Ups. Ikävöin Generaattorin vessaa?

Uuuh. Järjetöntä ajatuksenjuoksua.

Pärjäilettehän kaikki. Kyllä te pärjäilette. Nauttikaa kauniista roskista ja julkisista vessoista aina, kun mahdollista! Näkemissiin!

Elinam

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

kiperä kysymys: Mikä erottaa YT:n ja Generaattorin/KHT:n hengen? Ei kiitos sarkastisille vastauksille!

4:55 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

No mikä? Pääsykokeet? mutta eikös pääsykokeitakin ylitsepääsemättömämpiä kynnyksiä ole lähteä mukaan toimintaan - epäluulot ym...?? Teatterit saa ulkoisesti toistensa näköisiksi, saako henkeä? Onko hengen luomiseen jotakin yleismaailmallista huippureseptiä?
elinam

8:50 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home