tiistaina, marraskuuta 29, 2005

The following message is made by journal Sam

Tämä on siis ensimmäinen Samin blogger osuus. Tänään elämässäni jouduin pysähtymään yksinäisyyden ja rohkeuden ja itseluottamuksen välimaastoon. Paltamon Nesteeltä odottelin ulkona hirveässä myrskyssä, astuin bussiin viimeisten joukossa. Menin todella taakse erään puheliaan vuotta nuoremman pojan viereen. Matkan alku oli vähän rasittava ja Kontiomäen kohdalla takapenkiltä lähti melkein kaikki ja minä jäin yksikseni sananmukaisesti "Pimeälle puolelle yksin". Näin miten edessä ihmiset pitivät hauskaa ja nauroivat. Tuli orpo olo ja kumarruin näkymättömiin.
Sillä hetkellä ajattelin että on tavallaan rohkeutta olla yksin eikä painostuksen alla siirtyä pöljän näköisenä muiden joukkoon mutta sitten harmissani tajusin, että olen tavallaan pelkuri kun en uskaltanut mennä muiden joukkoon muina miehinä. Mitä kummallista siinä muka olisi ollut.

Se niistä. Minä odotan innolla että pääsen kotiin pelaamaan Rome Total War peliä. Haluan valloittaa lisää maata Roomalle ja voittaa kunniallisia taisteluita paidattomia Barbaareja vastaan. Harjoitukset oli mukavat tänään kun ELIAS "AJOISSA TULEVA" KERÄNEN ei ollut huutamassa ja mesoamassa koko ajan. HEH HEH!!!!

Muuten Eino ja Ilkka ja Matti. Tuli tuossa mieleen että olisi aika haus´ka että kaikki tän prokkiksen "MIEHET" laulaisivat miesten biisin. Paitsi ELias ei laulaisi, koska hän ei ikinä tulisi harjoituksiin vaan laulaisi yksinään Harry The paska Potterin tunnaria Moilasilla!! Elias älä suutu!

PS: Minusta olisi hienoa jos pääsisisn vetämään ekalla puoliajalle yhden niistä Performansseista. Minusta Eliaks... sori en mä tästä enää jaksa vetää vitsiä!!