perjantaina, syyskuuta 30, 2005

tekemisen meininki

oli tänään hurja tekemisen meininki. oikein Lonttilakin, joka tunnetaan hillittynä miehenä, kohotti äänensä riemunkiljahduksiin kun niin mentiin lujaa. olin sotilas ja ammuin lujaa, täysillä! rynkyllä täysillä. loppuillan hyminä/huuto-homma sitten vähän rauhoitti menoa, ja ehkäpä hyvä niin. minä olisin kyllä mielelläni tehnyt sen ekan kohtauksen vielä kerran sinne loppuun, olisi ollut taas semmonen vilinä ja huitominen! oli niin kivaa. minä tanssin teidän suohon! ja kun aika koittaa, tanssin Samin suohon! tanssitan niin että töppöset tultaa lyö! totta.

se tekemisen meininki iski taas pintaan kun tänne kotia koitin rauhoittua. mässyä tekis hirveesti mieli, muttei jaksa lähtä minnekkään abclle,varsinkin kun siellä on aina vähän huonossa laadussa ne karkit.

huomenna olisi tarkoitus Suvin kanssa lähtä mökille. jos vähän rauhoittuisi ja irtautuisi arjesta. mukava. on ollut aika kiire viikko, eilen se näkyikin kun väsytti siellä sissilinnassakin niin pirusti. no,semmosta. katsellaan lisää taas viimeistään ensiviikolla. jestapa jepulis.
kuka iskee sotanorsun, saa pitää sen.

terveisin Juho