torstaina, joulukuuta 28, 2006

Mikkelin versio

Plari tuli nyt melkoisen takkuamisen jälkeen suht valmiiksi. Venkoilin homman niin, ettei JT-kohtaus viimeistä tekstipätkää lukuunottamatta juuri muuttunut. Lisäyksiä on Artaud´hon, Parviaiseen, Jumalan Teatteriin ja manifestiin. Eritoten manifesti muuttuu vielä. Elinalle tai Suville tai jollekulle muulle saattaa tulla Jumalan Teatteriin vielä jotain, jos nappi-idea loksahtaa mieleen. Muuten mennään toistaiseksi tällä ja testataan sen toimivuus sitten Kajaanissa. Aikataulut ja plari tulee postissa kaikille. OPETELKAA BIISIT JA TEKSTIT HYVIN ETUKÄTEEN - lämmitysviikonlopun aikataulu on erittäin tiukka ja joustonvaraa on hyvin vähän. Tapaamme koko sakilla pe 19.1. klo 17:30. Tarkemmat ajat yms. tulevat siis postitse.

Tänne voi tulla joutessaan maalaamaan kylttejä kun ehtii. Teksteissä voitaisiin tällä kertaa valita eritoten lauseita, sanoja, ajatuksia, joihin meillä tai jollakulla meistä on väkevä suhde. Intohimoisia, kantaaottavia ajatuksia vitsien ja yleisen lätinän sijaan. Hümoyriä unohtamatta.

Teksteistä otan mielelläni palautetta vastaan - keskustelua voi käydä vaikka täällä. Selitän niiden taustoja mielelläni kuitenkin vasta nokatusten.

eino

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

tähän vielä sellainen lisäys, että se jumalan teatterin juhonpätkä tuleekin suville. -e

12:10 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home