sunnuntaina, syyskuuta 25, 2005

hui hurja

olipa olo. ajelin äsken kotio kun meillä on kolmelta ne kastajaiset. kahdeksalta ylös ja yhdeksältä reinailemmaan. tänään aamulla siis. oli jännää ku oli niin hienoa ajaa kotia. aurinko paistoi, puissa kaikki syksyn värin ja hondassa soi soul. aijaijaa.

viikonlopun aikana olleet musiikkihommat,soittaminen ja bändin soittamisen sekä aikatauluista tappelimisen seuraaminen on ollut aika hurjaa. se ero mitä esiintyjien treeneihin on kun tehdään tuolla selvästi konkreettisempaa jo näin alussa. tai sinnepäin.
on siellä kyllä pölyä ilmassa generaattorilla,sen ainakin huomasin. ensi viikon harjoitusputkea odotan taas innolla. intoa saa lisää kun ajattelee että jopa meillä amiksella on kokeita just tällä viikolla vähän enemmän, tai siis kaikki taitaa olla tällä viikolla,niin siitä sitä pekalle porkkanaa siis. ja pyynön kanssa käsikädessä soikkelimetsän pieneläinklinikalle. kaikki Pyynön kaverit tietää kyllä mistä on kyse. Pyynö arvostaa, Juho kuittaa ja linnut lentää.

ps. Pitäisi ruveta juhlapukua kaivelemaan taas. silittää paita ja banaanikravaatti suoristella. no, siinä ei mene edes niin kovin pitkään. ja siisti mies on siisti,sillä hyvä,eikös niin?

-Juho Heikki Simonpoika Yli-Lonttinen